Kwekerijservice, GPS gestuurd gaten boren, Machinale vormsnoei, Kluiten steken, Wortelsnoei

Kwekerij diensten

GPS- Gestuurd Gaten Boren

De technologie staat niet stil, ook niet in de wereld van de kwekerij. De automatisering is ook in de kwekerij niet meer weg te denken. Met behulp van een GPS signaal kunnen we gaten boren in een perfect rooster, zodat eventueel volgende bewerkingen ook geautomatiseerd kunnen verlopen.

Wij kunnen gaten boren van  5 cm tot 30 cm opgaand per 5 cm. Verder kunnen wij u advies geven i.v.m. plantafstand, maten en vormen.
Het aantal gaten dat we per uur kunnen boren is afhankelijk van de grootte van de gaten en afmetingen van het perceel.
Voor praktische en technische vragen neemt u best rechtstreek contact op met Kristof op +32 472/990736, hij kan al uw vragen beantwoorden.

Snoeiservice

De klant van vandaag verlangt mooie machinaal gesnoeide kegels en bollen. Indien u niet zelf beschikt over een snoeimachine hebben wij daar een oplossing voor. Wij komen tegen een vooraf afgesproken vergoeding bij u op het veld snoeien, met een moderne machine en zeer ervaren personeel.

Concreet

Wij kunnen bollen knippen van 25 cm tot 75 cm en kegels van 40 tot 150 cm. Verder kunnen wij u advies geven i.v.m. plantafstand, maten en vormen.
Prijs: vanaf 0,15 EUR/st excl. BTW. Transport: 0,5 EUR per gereden km
Het aantal planten dat we per uur kunnen snoeien is afhankelijk van de grootte van de plant en staat van het perceel.


 

Steekservice

Wij kunnen kluiten halfrond steken met een diameter van 17,5 cm tot 27,5cm, opgaand per 2,5 cm. Grotere diameters kunnen ook losgestoken worden door meerdere bewerkingen per plant uit te voeren. Prijs: vanaf 0.17 EUR/st excl. BTW. Transport: 0,5 EUR per gereden km
Het aantal planten dat we per uur kunnen steken is afhankelijk van de grootte van de kluit en staat van het perceel.
Voor praktische en technische vragen neemt u best rechtstreek contact op met Kristof op +32 472/990736, hij kan al uw vragen beantwoorden.

 

 

 

Kwekerij diensten

Kegels snoeien
Bollen snoeien